REVIEWS

Wat mijn opdrachtgevers over mij zeggen…

Ik heb Priscilla jaren geleden leren kennen toen we collega’s waren bij Royal Haskoning DHV. Inmiddels werk ik bij een klein adviesbureau in Den Haag en door de grote hoeveelheid projecten waar we mee bezig zijn, bleven belangrijke zaken zoals het bijhouden van onze website of zichtbaar zijn op social media veel te lang liggen.

Sinds een aantal maanden helpt Priscilla ons hierbij. Zij levert een waardevolle bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de lay-out en inhoudelijke vulling van onze website. Ook helpt ze ons eraan herinneren dat wij tijdig onze input voor de updates aanleveren. En ook met vragen over social media kunnen we bij haar terecht. Het aantal volgers en de zichtbaarheid van Movensis is de afgelopen maanden toegenomen. Priscilla is een fijne en betrokken collega die weet waar ze het over heeft.

Ronald Koszczol

Adviseur, Movensis

Je bedrijf starten in een Covid tijd brengt meer uitdagingen met zich mee. Online werken werd ineens de norm. Het businessmodel van Priscilla sluit hier goed op aan. Maar online kennismaken met nieuwe opdrachtgevers werkt toch nét even anders.

Priscilla weet goed haar weg te vinden in online klantbenadering. Ze is hulpvaardig en attent. Met het leveren van de gevraagde werkzaamheden, werkt ze heel zelfstandig. Dat lukt alleen wanneer je deskundig bent.

Priscilla heeft geholpen met het opzetten van Social media kanalen. Ze heeft haar bevindingen bijgehouden en in de overdracht toegelicht. Nu gaan wij hiermee zelf aan de slag. Dankjewel voor je support!

Willeke van Den Bosch-Drenth

Venoot Antislipstrip.nl, Antislipstrip.nl

Doe jij ook alles zelf!? Zoek je stiekem een PA? VA? Dan moet je Priscilla Huisman inhuren. Mijn To Do list en de druk op m’n schouders is behoorlijk lichter geworden door de zaken die zij nu voor mij oppakt. Nu kan ik me eindelijk beter focussen op het doorontwikkelen van mijn bedrijven. Zó fijn. Priscilla is fijn om mee te werken en een echte professional. Ze denkt mee, geeft advies hoe het beter kan en ziet ook potentiële kansen op marketing en communicatie gebied. Dus mijn advies aan ondernemers die haar inzetten: luister naar haar. Als ondernemer heb je vaak je eigen blinde vlekken en is het goed om gechallenged te worden en eens uit je comfortzone te stappen!

Agavni Jessaijan

Eigenaar, Heartcore-Lab & Hummingbird Amsterdam

Priscilla kan goed adviseren, onder andere met facebook (business suite), maar ook meedenken over content. Zij helpt en ontzorgt ondernemers met social media/online marketing. Zij is een hele prettige persoonlijkheid om mee samen te werken naast haar deskundige inbreng.

Noëlle Sanders

Lijsttrekker Lijst Noëlle Sanders, Gemeente Amersfoort