REVIEWS

Wat mijn opdrachtgevers over mij zeggen…

Doe jij ook alles zelf!? Zoek je stiekem een PA? VA? Dan moet je Priscilla Huisman inhuren. Mijn To Do list en de druk op m’n schouders is behoorlijk lichter geworden door de zaken die zij nu voor mij oppakt. Nu kan ik me eindelijk beter focussen op het doorontwikkelen van mijn bedrijven. Zó fijn. Priscilla is fijn om mee te werken en een echte professional. Ze denkt mee, geeft advies hoe het beter kan en ziet ook potentiële kansen op marketing en communicatie gebied. Dus mijn advies aan ondernemers die haar inzetten: luister naar haar. Als ondernemer heb je vaak je eigen blinde vlekken en is het goed om gechallenged te worden en eens uit je comfortzone te stappen!

Agavni Jessaijan

Eigenaar, Heartcore-Lab & Hummingbird Amsterdam

Je bedrijf starten in een Covid tijd brengt meer uitdagingen met zich mee. Online werken werd ineens de norm. Het businessmodel van Priscilla sluit hier goed op aan. Maar online kennismaken met nieuwe opdrachtgevers werkt toch nét even anders.

Priscilla weet goed haar weg te vinden in online klantbenadering. Ze is hulpvaardig en attent. Met het leveren van de gevraagde werkzaamheden, werkt ze heel zelfstandig. Dat lukt alleen wanneer je deskundig bent.

Priscilla heeft geholpen met het opzetten van Social media kanalen. Ze heeft haar bevindingen bijgehouden en in de overdracht toegelicht. Nu gaan wij hiermee zelf aan de slag. Dankjewel voor je support!

Willeke van Den Bosch-Drenth

Venoot, Antislipstrip.nl

Ik heb Priscilla jaren geleden leren kennen toen we collega’s waren bij Royal Haskoning DHV. Inmiddels werk ik bij een klein adviesbureau in Den Haag en door de grote hoeveelheid projecten waar we mee bezig zijn, bleven belangrijke zaken zoals het bijhouden van onze website of zichtbaar zijn op social media veel te lang liggen.

Sinds een aantal maanden helpt Priscilla ons hierbij. Zij levert een waardevolle bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de lay-out en inhoudelijke vulling van onze website. Ook helpt ze ons eraan herinneren dat wij tijdig onze input voor de updates aanleveren. En ook met vragen over social media kunnen we bij haar terecht. Het aantal volgers en de zichtbaarheid van Movensis is de afgelopen maanden toegenomen. Priscilla is een fijne en betrokken collega die weet waar ze het over heeft.

Ronald Koszczol

Adviseur, Movensis

Priscilla kan goed adviseren, onder andere met facebook (business suite), maar ook meedenken over content. Zij helpt en ontzorgt ondernemers met social media/online marketing. Zij is een hele prettige persoonlijkheid om mee samen te werken naast haar deskundige inbreng.

Noëlle Sanders

Lijsttrekker Lijst Noëlle Sanders, Gemeente Amersfoort

Een prettige collega om mee samen te werken en die goed is in wat ze doet: social media, beoordelen vormgeving, content management, WordPress en de diverse werkzaamheden die komen kijken bij marketing & communicatie. Ze werkt snel en precies. Je weet wat je aan haar hebt en ze gaat direct aan de slag. Ze is op de hoogte van wat werkt en wat niet en de nieuwste features heeft zij al uitgetest voordat jij ze gezien hebt. Een waardevolle toevoeging aan je bedrijf!

Daniëlle Jansen

Marketing & Communicatie, Broad Horizon Cmotions

Een bijzonder fijne collega om mee samen te werken. Attent, snel en zowel intern als extern erg klantgericht.

Kees Groenewoud

Managing Director, Broad Horizon Cmotions

Zeer prettige en betrokken collega. Het type dat je elke organisatie gunt. Integer, behulpzaam en positief kritisch. Open en oprecht geinteresseerd in haar omgeving en mensen achter het werk. Snel, efficient en accuraat. Het gaf mijn een gerust gevoel als Priscilla erbij betrokken was.

Ewout Mantel

Accountmanager, Broad Horizon Cmotions

Priscilla is zeer stabiele en betrouwbare collega. Ik heb nooit de behoefte gevoeld om na te vragen of bepaalde dingen zoals afgesproken, wel waren uitgevoerd. Het werd gewoon gedaan. Ze is een fijne collega en ook als het druk was, bleef ze vriendelijk en bereid te helpen.

Prof. Dr. Ton Kuijlen

Datawetenschapper, Stratvantage

Ik heb jarenlang zeer prettig met Priscilla samengewerkt. Ze werkt zeer gestructureerd, nauwkeurig en doelgericht en bovenal een prettige collega! Zij heeft een waardevolle bijdrage geleverd onze content management activiteiten, de vormgeving van onze website en de doorontwikkeling van onze huisstijl. Door haar ruime ervaring als directie secretaresse is zij naast m&c ook erg goed inzetbaar op allerlei administratieve en office gerelateerde activiteiten.

Tino Faulhaber

Director Marketing & Sales, Broad Horizon Cmotions