Over mij

Over mij

Ik ben Priscilla Huisman en woon in Amersfoort met mijn man en drie dochters. Ik help ondernemers met werkzaamheden op het gebied van social media, websitebeheer, webshopbeheer, e-mailmarketing, technische ondersteuning en administratieve taken.

Dit doe ik voor kleine en middelgrote ondernemingen in diverse branches zoals detailhandel, entertainment, persoonlijke en zakelijke dienstverlening. Zij hebben behoefte aan ondersteuning in hun dagelijkse werkzaamheden van virtueel office management tot online marketing.

Met mijn hulp zijn zij in staat om te focussen op hun core business en de groei van hun onderneming, zowel in nieuwe klanten als omzet.

Ik werk het liefst met ondernemers die passie hebben voor hun vak en willen investeren in hun bedrijf. Samen investeren is samen groeien!

Kan jij mijn hulp gebruiken? Ik zet graag mijn ruim 16 jaar ervaring, kennis en kwaliteiten in om jou te helpen! Bekijk hieronder jouw voordelen of neem direct contact met mij op.

Jouw voordelen

Fexibel inhuren

Je kunt mij op uurbasis of per week/maand inhuren. Het werken op afstand en het gericht aantal uur inhuren, maakt het samenwerken flexibel. Jij koopt in wat jij op dat moment nodig hebt.

Rust & Tijd

Doordat ik werkzaamheden uit handen neem, krijg jij weer rust en tijd om je te richten op waar jij mee bezig wilt zijn. Jouw ideeën, plannen en strategie, de groei van je bedrijf of meer tijd voor de mensen waar je van houdt.

Geen extra kosten

Je hebt geen personeelskosten of sociale verzekeringen, ziektekosten of verplichte premies. Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek en investeer zelf in mijn ontwikkeling door trainingen en opleidingen.

Levert geld op

Vergelijk je eigen uurtarief met die van mij en reken uit je winst. Ik verzorg de klus en jij kunt deze tijd aan iets anders besteden: jouw klanten, meer omzet. De investering verdient zich terug.

Werk met een ondernemer

Als zelfstandig ondernemer weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en dat daar ook werkzaamheden bij horen die je liever niet zelf doet.

Laat je bedrijf groeien

Ik denk met je mee en draag nieuwe inzichten aan. Daarnaast kun jij diverse taken aan mij uitbesteden, waardoor je beter kunt focussen op je business. Vergroot je groeimogelijkheden!

Aanbevelingen

Bekijk hieronder enkele aanbevelingen over mij. Bekijk meer aanbevelingen op mijn LinkedIn profiel.

ATTENT & KLANTGERICHT

“Een bijzonder fijne collega om mee samen te werken. Attent, snel en zowel intern als extern erg klantgericht”

Kees Groenewoud

Managing Director, Broad Horizon Cmotions

STABIEL &  BETROUWBAAR

“Priscilla is zeer stabiele en betrouwbare collega. Ik heb nooit de behoefte gevoeld om na te vragen of bepaalde dingen zoals afgesproken, wel waren uitgevoerd. Het werd gewoon gedaan. Ze is een fijne collega en ook als het druk was, bleef ze vriendelijk en bereid te helpen”

Prof. Dr. Ton Kuijlen

Datawetenschapper, Stratvantage B.V.

BETROKKEN & BEHULPZAAM

“Zeer prettige en betrokken collega. Het type dat je elke organisatie gunt. Integer, behulpzaam en positief kritisch. Open en oprecht geinteresseerd in haar omgeving en mensen achter het werk. Snel, efficient en accuraat. Het gaf mijn een gerust gevoel als Priscilla erbij betrokken was.”

Ewout Mantel

Accountmanager, Broad Horizon Cmotions